Metalliromun kierrätys Turku

Kierrätämme metalli- ja teräsromun uusiokäyttöön vuosien kokemuksella. Metalliromun kierrätys tapahtuu Tarvasjoella, lähellä Turkua.

Otamme vastaan rauta- ja metalliromua yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä. Jalostamme keräämämme rauta- ja metalliromun terästehtaiden laatuvaatimusten mukaan siten, että materiaali voidaan sulattaa uudelleen ja siitä voidaan tehdä laadukasta uusiomateriaalia.

Metalliromun kierrätys on tehokkainta ja siitä saa parhaan hyvityshinnan, kun materiaali tuodaan meille valmiiksi eroteltuna. Toimipisteemme on Tarvasjoella, jonka lähistöllä sijaitsee muun muassa Turku ja muut lähikunnat.


Mitä kaikkea otamme vastaan?

Otamme vastaan kierrätettäväksi:

Jalometallit, värimetallit ja muut ei-magneettiset

Jalometallit ja kaikenlaiset värimetallit kannattaa ehdottomasti kerätä talteen ja tuoda meille, sillä maksamme niistä hyvän hinnan. Moni ei tule ajatelleeksi, että esimerkiksi vanhat sähköjohdot sisältävät kuparia tai alumiinia ja että vanhat kupariputket, alumiinivanteet ja -kattilat ovat jokainen rahanarvoista metallia.

Kierrätä esimerkiksi nämä ja tuo meille:

 • Vanhat kupariputket
 • Vanhat messinkihanat
 • Alumiinivanteet ja -kattilat
 • Vanhat RST-tiskipöydät ja -kattilat
 • Sähköjohdot ja kaapelit (alumiini, kupari)

Rauta- ja peltiromu

Kaikki mikä jää magneettiin kiinni on myös rahanarvoista tavaraa. Metallia voidaan kierrättää jatkuvasti sen ominaisuuksien suuremmin muuttumatta. Jos tavaraa on paljon, kannattaa meiltä tilata kätevästi lava, jonka tulemme hakemaan pois sen täytyttyä. Tällaista romumetallia löytyy lähes joka paikasta ja metalliromun kierrätys on aina ekoteko!

Meille tuodaan paljon esimerkiksi:

 • Akkuja
 • Romuajoneuvoja
 • Vanteita
 • Sähkömoottoreita
 • Elektroniikkaromua

Romujätteen huoltosopimus

Monilla yrityksillä romujätettä kertyy jatkuvasti, jolloin kannattaa tehdä kanssamme kiinteä romujätteen huoltosopimus. Tällöin asiakas saa Tarvasjoen Metalli- ja Teräsromu Oy:ltä lavan, joka käydään vaihtamassa tyhjään aina sen täytyessä.

Materiaalista hyvitetään asiakkaalle kohtuullinen korvaus. Hyvityssumma on sidottu maailman markkinahintaan ja siitä vähennetään kulut.


Romutempaukset

Tarvasjoen Metalli- ja Teräsromu Oy on ollut omalta osaltaan tukemassa monien yhdistysten, koulujen ja muiden tahojen toimintaa erilaisten romutempausten osana.

Esimerkiksi urheiluseurat, omakotiyhdistykset ja 4h-kerhot ovat saaneet meiltä lavan tarvitsemaansa paikkaan, johon on sitten voitu vaikka talkoilla kerätä metallijätettä.

Määräajan täytyttyä haemme lavan pois ja hyvitämme materiaalista yhteisölle asianmukaisen korvauksen. Tämä on meille mieleinen tapa olla mukana tukemassa kaikkea tärkeäksi katsomaamme toimintaa.


Paljonko romumetallista maksetaan?

Romuraudasta ja muista metalleista maksamamme hyvitys määräytyy maailman markkinahinnan mukaan ja vaihtelee sen vuoksi hieman. Lavakohtaisen hyvityksen suuruuteen vaikuttaa eniten hukkamateriaalin määrä.

Parhaiten hinta selviää ottamalla meihin yhteyttä!


Ei piilotettuja kuluja

Metalliromun kierrätys on meillä helppoa ja hinnoittelumme on läpinäkyvää. Emme myöskään peri piilotettuja kuluja kuten:

 • lavavuokraa
 • luokittelumaksua
 • vastaanottomaksua

Sertifioinnit

Kaikessa toiminnassamme noudatamme ISO 9001 laatujärjestelmää.


Ota yhteyttä

Toimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Tarvasjoella – Metalliromun kierrätys onnistuu siten kätevästi myös Turussa ja lähialueilla.