Auton kierrätys Turku

Tarvasjoen Metalli ja Teräsromu Oy on romuautojen virallinen vastaanottopiste. Toimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomessa, Liedon Tarvasjoella. Tuo ajoneuvosi meille kierrätykseen vaivattomasti ja ilmaiseksi!

Tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä: Auton kierrätys Turku »


Auton kierrätys on helppoa

Auton kierrättäminen on vaivatonta. Sinun tarvitsee vain tuoda ajoneuvo meille, jonka jälkeen me huolehdimme lopputoimenpiteistä. Mukaan tarvitset ainoastaan luovutuskirjan ja/tai dokumentit siitä, että auto on todella sinun (allekirjoitettu rekisteröintitodistus/varmennetieto). Nämä tarkistetaan vastaanottopisteessä.

Kaiken kaikkiaan prosessi on asiakkaan näkökulmasta yksinkertainen:

  • Ajoneuvon asiapaperit sekä rekisteröinti- ja tunnistetiedot tarkastetaan kierrätyspisteessä.
  • Omistajalle tai luovuttajalle annetaan romutustodistus.
  • Omistajan vastuu ajoneuvosta päättyy.
  • Tarvasjoen Metalli ja Teräsromu Oy raportoi tiedon ajoneuvon vastaanotosta Liikenteen turvallisuusvirasto TraFille rekisteristä poistoa varten.
  • Auto romutetaan.

Miksi auto kannattaa kierrättää?

Tarvasjoen Metalli- ja Teräsromu on virallinen romuautojen vastaanottopiste ja toimitamme autot eteenpäin Suomen Autokierrätykselle. Katso Suomen Autokierrätyksen video autojen kierrättömisen eduista!

Suomen Autokierrätys Oy 50s 1080p vimeo from Suomen Autokierrätys on Vimeo.


Auton kierrättäminen on meillä ilmaista!

Auton saa tuoda kierrätettäväksi täysin veloituksetta ja omistajan kaikki autoon liittyvät velvoitteet lakkaavat heti kun olemme ottaneet ajoneuvon hyväksytysti vastaan. Ajoneuvon tuominen kierrätettäväksi ei maksa asiakkaalle mitään.


Voinko saada hyvitystä, jos romutettavia autoja on monta?

Kyllä. Monet autokorjaamot käyttävät romutuspalveluamme ahkerasti. Mikäli sinulla on useampia ”perattuja autoja” kierrätettävänä, voimme sopia autoista tonnikohtaisen hyvityshinnan ja mikäli tarve on jatkuva, teemme mielellämme myös toistaiseksi voimassaolevia kierrätyssopimuksia.


Autoosi liittyvät vastuut loppuvat heti

Kaikki autoon liittyvät vastuusi päättyvät heti. Tämä tarkoittaa sitä, että verotuksesi lakkaa sinä päivänä jolloin olet tuonut ajoneuvon kierrätettäväksi. Tuona päivänä esimerkiksi verot ja vakuutusmaksut lakkaavat juoksemasta.

Koska tietojen päivittyminen Trafilta vakuutusyhtiöille voi joskus kestää, suosittelemme lämpimästi ilmoittamaan vakuutusyhtiölle myös itse siitä että auto on romutettu.


Romutustodistus säilytetään

Autosta laaditaan virallinen romutustodistus, jolla omistaja voi tarvittaessa todistaa autoon liittyvien maksujen ja velvoitteidensa päättymisen. Dokumentti kannattaa säästää tätä tarkoitusta varten, mutta mikäli se jostain syystä hukkuu, on siitä Tarvasjoen Metalli ja Teräsromu Oy:llä sähköinen kopio, joka voidaan tarvittaessa tulostaa uudelleen.

Säilytämme romutustodistuksia noin viisi vuotta.


Voiko ajoneuvon antaa jonkun muun tuotavaksi?

Kyllä. Mikäli ajoneuvon omistaja ei pääse tuomaan ajoneuvoaan itse, on sijaisluovuttajalle annettava mukaan valtakirja ja allekirjoitettu rekisteröintitodistus. Jos paperista rekisteritodistusta ei ole, kannattaa hakea Trafin sivuilta varmennetieto, jota voidaan käyttää samaan tarkoitukseen.


Tee ekoteko

Kun tuot autosi meille, säästät luontoa ja usein myös lompakkoa. Autosta käytetään valtaosa uusiokäytössä ja kaikki teräsosat kierrätetään. Toimimme romukeskuksen myöntämän ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti ja olemme romuautojen virallinen vastaanottopiste.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin, kun sinulla on auto romutettavana: Auton kierrätys Turku »